Graag bied ik u een vooruitblik op wat ik wellicht voor u kan betekenen.

Bent u geinteresseerd in één van de diensten die D’ART Communications aanbiedt en wilt u graag in de toekomst met mij rond de tafel zitten? Schroom niet om contact op te nemen. Ik sta voor u klaar.

Projectorganisatie

Het opzetten van een werkbare organisatie om te komen tot uitvoering van een project. Van het stappenplan rond het proces tot taakverdeling en uitvoeringsbegeleiding.

Begeleiding van samenwerkingstrajecten

Het coördineren van projecten die gekenmerkt worden door het feit dat er meerdere, soms zelfs vele en diverse partijen bij betrokken zijn.

Advisering

Het adviseren van bedrijven en organisaties op het gebied van interne en externe (schriftelijke) communicatie. Adviezen over huisstijl, over beleid ten aanzien van naamsbekendheid en over actie- of productgerichte werkplannen.

Redactie

Het controleren van teksten op correct Nederlands en logisch en duidelijk taalgebruik. Het aanduiden van onjuistheden en het corrigeren waar nodig. Controle op het aanspreken van de beoogde doelgroep. Van complete boeken tot artikelen en van interne bedrijfsnota’s tot allerlei externe communicatie (het hele scala van brieven tot jaarverslagen).

Drukwerkbegeleiding

Optreden als intermediair tussen drukker en opdrachtgever voor het tot stand brengen van alle soorten drukwerk.

Tekstschrijven

Het samenstellen van teksten aan de hand van bestaand materiaal, interviews of een briefing door de opdrachtgever. Dit zijn teksten voor bijvoorbeeld websites, brochures of folders en mailings. Daarnaast behoren ook slogans voor reclamedoeleinden, persberichten, jaarverslagen, gebruiksaanwijzingen en reglementen tot de mogelijkheden.

Website analyse

Het analyseren van websites zowel bestaande als nieuw te ontwikkelen. Uitgangspunt is de toegankelijkheid en functionaliteit voor de gebruiker.

D’ART Communications
Groeneweg 3
4491 PX
Wissenkerke

T: 0113 - 376 075 / 06 - 271 75 372
info@dartcommunications.nl